Franse cursus

Doordat we ineens allemaal in quarantaine zaten was er buitenshuis nog weinig mogelijk. Dat is natuurlijk allemaal heel erg vervelend. Gelukkig leven we in een gedigitaliseerd tijdperk. Zo konden we deze vervelende tijd toch nog enigszins positief bekijken. Heel veel leraren, sportinstructeurs, therapeuten en werkgevers zijn er op een creatieve manier mee omgegaan. Hier lees je wat er allemaal mogelijk is tijdens de Corona crisis dankzij de digitale hulpmiddelen.

#1 Vreemde taal leren 

Waarschijnlijk was jij net zo lekker bezig met cursus Frans Haarlem en had je een leuke groep waar je elke week naartoe ging? Binnenkort is het weer mogelijk om elkaar op te zoeken. Nu zal je het nog even moeten doen met les via Skype of Zoom. Net zo leuk en leerzaam! 

#2 Werken op afstand 

Bij elkaar op kantoor zitten was ook even niet mogelijk. Maar door middel van een laptop met de juiste programma’s is het geen probleem om thuis te werken. Voor de communicatie met collega’s zijn er genoeg programma’s en applicaties die goed werken voor het hele kantoor. Het is net alsof je naast elkaar zit. 

#3 Lekker thuis sporten 

Sportscholen en clubs waren ook helaas gesloten. Van de gyms is niet bekend wanneer deze weer open gaan. De verwachting is 1 september. Daarom verzorgen de trainers nu leuke lessen via Zoom. Dat is een handige manier om fit te worden. 

#4 Borrelen via Zoom 

Heb jij je vrienden ook zo gemist? Dan heb je waarschijnlijk niet genoeg geborreld via Whatsapp of Zoom. Met een wijntje erbij en een hapje is het net echt. Nog heel even doorbijten en dan mag iedereen weer bij elkaar komen. 

#5 Concert van je favoriete artiest

Muziek via Spotify is hartstikke leuk, maar als jij een concert had geboekt van je favoriete artiest dan baal je toch wel even. Gelukkig gaan de concertzalen binnenkort ook weer open. Nu kun je nog even live genieten van jouw idool via een scherm. 

#6 Gesprek met je therapeut

Gesprekken met een therapeut waren soms ook lastig. Echter hoef je voor een goed gesprek niet bij elkaar te komen. Een therapeut kan je ook telefonisch helpen via beeldbellen. Ga maar lekker achterover leunen op je eigen bank en bespreek alles wat je dwars zit. 

#7 Spelletjes spelen 

Ben jij een echte gamer? Dat kan gelukkig ook via de telefoon. Er zijn ook spellen waarmee je met je vrienden in een tribe kan om andere tribes aan te vallen. Zo kun je samen toch heel erg veel lol hebben tijdens een spelletje. 

Categories: Cursus

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *