deurluifel

We kennen het bijna allemaal wel. Namelijk: moeite hebben om de juiste sleutel te vinden om de voordeur te kunnen openen. Dit omdat er vaak meer sleutels aan je sleutelbos hangen dan alleen de sleutel van de voordeur. Niets is zo vervelend dan wanneer je in de stromende regen aan het zoeken bent naar de juiste sleutel om naar binnen te kunnen gaan. Gelukkig is hier een oplossing voor gevonden. Je kunt een deurluifel plaatsen boven je voordeur. Door het plaatsen van een deurluifel hoef je niet met een boodschappentas in de ene hand, en een paraplu in de andere hand allerlei capriolen uit te halen om je voordeur te openen.

Soorten deurluifels

Er zijn verschillende soorten deurluifels verkrijgbaar in diverse verschillende maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een glazen deurluifel of uit een houten deurluifel. Tevens kun je kiezen voor een model wat gebogen is of voor een meer recht model. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren en kun je kiezen uit een deurluifel met- of zonder verlichting. Welke deurluifel het beste bij jouw woning past is natuurlijk afhankelijk van de stijl van je woning. Wanneer je woning een moderne uitstraling heeft is het misschien mooier om te kiezen voor een glazen of kunststof deurluifel. Wanneer je een wat landelijkere woning hebt kan een houten deurluifel juist misschien weer mooiere staan. Er zijn diverse soorten speciaalzaken waar je terecht kunt voor advies met betrekking tot deurluifels. Je kunt bij zo’n speciaalzaak eveneens terecht wanneer je vragen hebt omtrent het plaatsen van een deurluifel. Wanneer je misschien zelf niet zo handig bent, kun je vaak tegen een meerprijs de door jou bestelde deurluifel laten plaatsen. Wanneer je ervoor kiest om de luifel te laten plaatsen ben je er van verzekerd dat deze goed verankerd zit aan de gevel en deze niet zomaar los zal laten. Je zult merken dat wanneer je eenmaal een deurluifel hebt je niet snel meer zonder wil.

De voordelen van een deurluifel

Een deurluifel heeft veel voordelen. Of je deze nu bij de voordeur of bij de achterdeur hebt laten plaatsen. Een deurluifel biedt je bescherming tegen de regen waardoor je niet nat hoeft te regenen op het moment dat je de juiste sleutel aan het zoeken bent. Ook kun je droog je post uit de brievenbus pakken wanneer je een deurluifel boven je voordeur hebt hangen en de brievenbus vlak bij de voordeur hangt. Tevens wordt jouw voor- of achterdeur minder blootgesteld aan allerlei weersinvloeden. Hierdoor hoef je de voor- of achterdeur minder vaak van een nieuwe laag verf te voorzien. Ook wanneer je bezoek krijgt is een deurluifel fijn. Zo kan jouw bezoek droog wachten totdat jij de voordeur hebt open gemaakt. Naast deze voordelen geeft een deurluifel natuurlijk ook een chique uitstraling. Kortom, wanneer je eenmaal het profijt van een deurluifel hebt mogen ervaren zal je niet snel meer zonder willen.

Categories: Deur

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *